Meillon töis fiksua porukkaa, meinaan notta meiton reilun kymmenen aikuuseen tyäporukas koloma korttihurahtanutta. Ny sitte meirän porukan kuapus tilas suaraan Ruattista Magnolian leimasimia, kun ne on siälä halavempia ja postikulukki teköö vähemmän kun kotimaas (aivan järkehen käypää, ainahan niitä hannuhanhia on lellitty =)

Tämä tuluppaaniflikka on mun tyttäreni lemppari, niin että sen sitten ostin ittelleki, vaikka tyäkaveri sen tilas kans ja lupas, notta saan laihnahan. Isoot tuluppaanit tilasin sen sijaan siältä läntisestä kuningaskunnasta, ovat niin maharottoman kevääsiä ja mukavia värittää. Kukkihin oon laittanut kolomia eri väriä, niin saa tuan sekoottumisen kunnolla äntihin.


Kiakurat leimasin läpinäkyvällä VersaMarkilla, on se vaan melekooseen tarttuvaa tököttiä. Siihen päälle sitte liituväriä. Ja leimakuvat on tiätysti taas kohotarroolla liimattu ihimisten huijaamiseksi.

Saan tästä varmahan verisiä vihamiähiä, mutta mua niin riapoo näiren Magnolian mukulooren suuttomuus, notta ostin oikeen hianokärkisen tussin ja vetääsin suuvärkin flikalle. Ny sen ei tartte niin ilimeettömänä vaan tuijotella koreeta kukkia.

 

Tämon kans entisen emämaan tilauksesta. Aivan ilimielävä trulli, justihin niinku meirän pikkulikka pääsiääsenä. Ja suun tein kans tälle. Jehkottaren haastehesta jäi tua kukkien tällääminen nurkkihin jotenki päälle, ja sitte ei teksti mihinkään mahtunukkaa. Mutta eiköhän tästä ny käy ilimi, mitä vuarenaikaa eletähän. =)

Molempaan korttien taustalla on paperia Karsin Trend Line-lehtiöstä. Nuahin höyhenihin pirahutin vähän kimallesliimaa. Ja ei kun lisää tekemähän...