Monen korttiaskartelijan blogissa on kivoja top 10-listoja viime vuonna tehdyistä korteista, ja kun ei tule uni silmään päädyin tekemään listan omistani. Tässä siis satunnaisessa järjestyksessä 10 korttiani, joihin olen tyytyväinen syystä tai toisesta

1. Tämän tein koulumme keittäjälle, joka joutui pitkälle sairaslomalle. Nämä Magnolian paperit olivat itselleni uusi tuttavuus ja ihastuin niihin ikihyviksi.

 

2. Ystäväperhe muutti kauas, siis kortti uuden kodin kunniaksi. Tässä hykertelin, kun sain käytettyä tapetteja taustapapereina.

 

 

3.Tämä leimasin on aivan verraton, ja taustalla sain käytettyä jämäpapereita. Kukkaleikkurista on ollut paljon iloa.

 

 

4. Lempivärejäni, ja itselleni uusi tekniikka tämä leimasimen pukeminen.

 

5. Vuoden onnistunein väritykseni. Opettelin käyttämään värittämiseen kahdenlaisia värejäni: ekan vaalean pohjavärin väritän puisilla akvarellikynilläni, sitten syvennän varjoja ym. Inktenseillä.

 

6. Olin viimein tyytyväinen hankalaksi kokemani leimasinkuvan väritykseen. Simppeli kortti miellyttää omaa silmääni.

 

7. Tässä on onnistunut idea.

 

8. Ihana leimasin, uskalsin kokeilla jotain uutta.

 

9. Upea leimasin, kukissa käytetty erilaisia leikkureita.

 

10. Uusi malli, lempivärit. Kukat muistuttavat hienosta blogivoitosta, jonka sain Ritvalta joulun alla.

 

Tämä olikin yllättävän kivutonta. =) Kaiken kaikkiaan oli hyvä, antoisa korttivuosi. Haasteiden myötä sain paljon uusia ideoita niin itse haasteista kuin muiden upeista korteistakin. Materiaaleja, varsinkin leimasimia ja papereita, hamstrasin suurella halulla ja kaikenlaista ihanaa on nyt kaapit pullollaan.

Ennen kaikkea sain tutustua moneen hienoon kortintekijään näin blogien välityksellä. En ehdi enkä pääse blogitapaamisiin saatika messuille, joten livenä en työkavereita lukuunottamatta korttihurahtaneita juuri tapaa. Onneksi työpaikalla meitä on taas kolme, uusi tekijä ilmaantui itse asiassa tänään. Ja kyllä jaettu ilo on totisesti moninkertainen tälläkin saralla.

Vuodelta 2010 toivon siis lempeitä korttikelejä niin teille kaikille ihanille vierailijoille kuin itsellenikin. Toivottavasti tiemme risteävät usein!