Mitähän lie tuokin suomeksi, embossaus. Kuumapuhallusta? Kohokuumentamista? Kuullostaa kalastustermiltä. =) No, eiköhän joku sanaseppo tuon tuosta vielä suomeksi kääntele.

Tässä sitä kuumenemista =) kuitenkin on käytetty. Leimasimet ovat Inkadinkadon setistä. Tulikohan taustasta liiankin pelkistetty. Kuviot vaan ovat niin koukeroisia, että niistä menee mielestäni teho, jos seurana on paljon tavaraa.

Tässä taas käytetty Presentosta ostamaani leimasinta, nyt kullanvärisellä embossattuna. Käsintehty kermanvärinen paperi loppui kesken, muuten olisin tehnyt näitä enemmänkin. Alkaa meinaan tulla kiirus joulukorttien kanssa, kun pojat haluavat antaa tekemäni kortit kaikille opettajilleen ja niitähän yläkoululaisilla piisaa.

Sinulle toivon rauhallista hetkeä tähän kolmanteen adventtisunnuntaihin. Palavan kynttilän katseleminen toimii itselläni ainakin takuuvarmasti. Ja kun vielä laita Rajattoman  joululevyn pyörimään, mielellään sen perinteisemmän kakkoslevyn, niin johan huolet unhottuu. Onko sinulla jokin toimiva hiljentymisresepti? Jaa se meidän muiden kanssa, niin tulee päivän hyvä työ tehtyä.